Zoek
Geroosterde ananas met vanillesaus en passievruchtsorbet
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vanillestokje
4 ananasschijven (schoongemaakt) van 2 cm dik (type Gold)
2 eetlepels basterdsuiker
4 jodenkersen
4 bollen passievruchtsorbet
2 mespunten saffraandraadjes
25 cl witte likeurwijn
25 cl wittedruivensap
Bereiding
1
Breng de wijn aan de kook met het druivensap, de saffraan en het vanillemerg dat je uit het stokje hebt geschraapt.
2
Laat voor de helft inkoken op een zacht vuur.
3
Bestrooi de ananasschijven met basterdsuiker en laat ze 5 min. aan elke kant kleuren in een pan met antiaanbaklaag.
4
Leg ze in het midden van diepe borden. Overgiet met de vanillesaus, leg een bol passievruchtsorbet in het midden met een jodenkers erbovenop.
Geroosterde ananas met vanillesaus en passievruchtsorbet is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Passievruchtdessert
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladefondant Met Passievruchtsorbet
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappel-passievruchtsorbet
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept
Passievruchtdessert
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept