Zoek
Gemberhartjes
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g aardappelzetmeel
250 g bloem
100 g fijne kristalsuiker
7 g gemberpoeder
150 g lauwe gesmolten boter voor de bakplaat
1 (XL) geklopt ei
Bereiding
1
Meng bloem, zetmeel, boter, suiker en gemberpoeder tot een homogeen deeg.
2
Omwikkel het met huishoudfolie. Laat het deeg 2 u. rusten op een koele plaats.
3
Rol het uit tot een dikte van een halve cm en haal er met een mes of vormpje hartjes uit.
4
Leg ze op een beboterde bakplaat met antikleeflaag.
5
Bestrijk met het geklopte ei en versier met stukjes gekonfijte gember.
6
Bak de hartjes 10 min. goudbruin in een warme oven op stand 6 (180° C). Laat ze vervolgens afkoelen op een rooster.
Gemberhartjes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker