Fruit met chocolade in papillot

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook altijd onder toezicht van een volwassene.
  • 2 Ontpit de vruchten en snij ze in stukken. Je mag alle zomer- en exotische vruchten gebruiken, behalve watermeloen, meloen en aardbeien.
  • 3 Snij 4 grote rechthoeken uit aluminiumfolie of bakpapier en plooi ze in 2 zodat je vierkanten bekomt.
  • 4 Leg in het midden van elk vierkant een bergje fruit en doe er de chocolade bij. Maak er pakketjes van door ze met een touwtje te sluiten. Bak ze ongeveer 10 min. op de barbecue (de grill moet hoog staan wanneer de houtskool nog heel warm is) of in de oven.
  • 5 Dien warm op en doe er, eventueel, in elk pakketje een bol vanilleijs bij.

Fruit met chocolade in papillot is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept