Herfstclafoutis

12
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
  • 2 Doe de bloem in een kom en voeg er geleidelijk aan de melk bij, al roerend met de klopper.
  • 3 Doe er de eieren bij, de 100 g suiker, het vierkruidenpoeder en het zout, klop goed.
  • 4 Doe de afgeriste druiven in een met boter ingesmeerde ovenschaal. Voeg de geschilde en in blokjes gesneden appel en peer toe. Bestrooi met de grofgehakte walnoten en giet er het eiermengsel op.
  • 5 Bak 35 min. in de oven. Bestrooi met 1 eetlepel kandijsuiker en laat afkoelen. Serveer lauw of koud.

Herfstclafoutis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker