Citroentaart

4
35 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg het deeg met het bakpapier in een taartvorm, druk stevig aan en doorprik het deeg enkele keren met een vork.
  • 2 Bak het kruimeldeeg in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 10 minuten.
  • 3 Meng de eieren met de suiker en de room.
  • 4 Voeg de geraspte citroenschil en het sap van 2 citroenen toe.
  • 5 Verdeel de citroencrème over de taartbodem en bak nog 35 minuten verder in een voorverwarmde oven van 175°C.
  • 6 Laat de taart afkoelen en bestrooi met poedersuiker enkele minuten voor het serveren.

Citroentaart is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Lichte citroentaart
25 min Gebak
Bekijk recept

Appel-citroentaart van de barbecue
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min Nagerecht
Bekijk recept
Lichte citroentaart
25 min Gebak
Bekijk recept