Zoek
Citroentaart
4
35 min
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 citroenen
5 eieren
10 g poedersuiker
1 rol kruimeldeeg, uit het koelvak
2 dl room
150 g suiker
Bereiding
1
Leg het deeg met het bakpapier in een taartvorm, druk stevig aan en doorprik het deeg enkele keren met een vork.
2
Bak het kruimeldeeg in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 10 minuten.
3
Meng de eieren met de suiker en de room.
4
Voeg de geraspte citroenschil en het sap van 2 citroenen toe.
5
Verdeel de citroencrème over de taartbodem en bak nog 35 minuten verder in een voorverwarmde oven van 175°C.
6
Laat de taart afkoelen en bestrooi met poedersuiker enkele minuten voor het serveren.
Citroentaart is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lichte citroentaart
25 min
Gebak
Bekijk recept
Appel-citroentaart van de barbecue
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Citroentaart met pistachenoten
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citroentaart
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Lichte citroentaart
25 min
Gebak
Bekijk recept