2 Klop de zachte boter met de suiker, 1 heel ei en 3 eierdooiers. Voeg de gezeefde bloem en het gezeefde maïszetmeel toe, meng goed.
3 Klop de 3 eiwitten met een snuifje zout heel stijf. Meng voorzichtig met het deeg.
4 Bedek een bakplaat (38 x 28 cm) over de ganse oppervlakte met bakpapier. Schep er het deeg op en smeer het egaal over de bakplaat uit. Laat 8 min. in de oven bakken, het moet nauwelijks licht bruin gebakken zijn.
5 Draai de plaat om op een propere en met bloemsuiker bestrooide keukenhanddoek, verwijder het bakpapier en rol het gebak, samen met de handdoek, op. Laat afkoelen.
6 Ontrol het gebak voorzichtig, besmeer met choco en rol opnieuw op. Wikkel in vershoudfolie en zet 1 uur in de koelkast.
7 Snij de uiteinden van het gebak om mooie zijkanten te bekomen en bestrooi met bloemsuiker. Versier volgens je eigen smaak met suikerparels en partjes clementine.