Muffins met chocopasta en amandelen

12
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Meng in een kom de eieren, de room en de olie. Zet opzij.
  • 3 Doe de bloem, het amandelpoeder, het bakpoeder, een snuifje zout en de suiker in een grote kom. Klop met de garde tot een luchtig mengsel. Maak een kuiltje in het midden, giet er het eiermengsel in en meng alles snel met een vork.
  • 4 Leg papieren vormpjes (baking cups) in een bakplaat voor muffins en verdeel ongeveer 2/3 van het beslag over de vormpjes. Schep in elk vormpje een flinke koffielepel chocopasta. Bedek met de rest van het beslag. Laat 20 min. in de oven bakken.
  • 5 Laat 5 min. rusten, zet de muffins dan op een taartrooster en laat ze afkoelen.
  • 6 Serveer ze lauw of op kamertemperatuur.

Muffins met chocopasta en amandelen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croissant met honing en geroosterde amandelen
5 min
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Advocaatmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Muffins met ham, erwten en munt
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Muffins met pistachenoten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Vlindercupcakes
20 min Nagerecht
Bekijk recept