Mojito-ijsjes

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 E-mail
  • 2 Print dit recept
  • 3 6 borrelglazen
  • 4 6 stokjes
  • 5 50 ml witte rum
  • 6 25 ml vloeibare rietsuiker
  • 7 50 ml limoensap
  • 8 100 ml water
  • 9 1 theelepel limoenzeste 1
  • 0 6 blaadjes verse munt 1
  • 1 Meng de rum, de vloeibare rietsuiker, het limoensap, het water, de limoenzeste en de muntblaadjes in een karaf en giet in de borrelglaasjes. Let erop dat de zeste en de munt goed verdeeld zijn. 1
  • 2 Zet je stokjes erin en plaats minimum 3 tot 4 uur in de diepvriezer. 1
  • 3 Houd de borrelglaasjes even onder lauw water om de mojito-ijsjes eruit te halen.

Mojito-ijsjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Jonas Cramby's paletas de agua (mexicaanse ijslolly's)
20 min
Bekijk recept
Yoghurt-bessenijsje
250 min- Nagerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananas met munt ijsjes
10 min + 5 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept

Alcoholvrije mojito
Snack
Bekijk recept
Japanse mojito
10 min Snack
Bekijk recept
Mojito met gember en jalapeño
15 min
Bekijk recept
Mojito ijsthee
Snack
Bekijk recept