1 Laat de oven voorverwarmen tot 6 / 180°C. Klop het eigeel met de suiker. Voeg er de bloem, het aardappelzetmeel en de geraspte schil bij. Klop het eiwit stijf en doe het bij het deeg. Giet het deeg op de ovenplaat bedekt met bakpapier en laat 10 min bakken. Haal uit de vorm op een handdoek bestrooid met bloemsuiker. Rol de taart onmiddellijk tot boomstam met behulp van de handdoek. Laat lauw worden en ontrol.
2 Mix de gedroogde mango fijn met de room in een kleine kookpot. Voeg er de in stukjes gebroken witte chocolade en de room bij. Laat smelten au bain-marie. Giet in de mengkom, die je in een andere mengkom met ijsblokjes zet, en klop 10 min tot de mengeling volledig afgekoeld is.
3 Schil de mango en snijd hem in fijne schijfjes.
4 Leg de mangoschijfjes op het deeg. Smeer 2/3 van de ganache uit en keer de stronk om met behulp van de handdoek. Doe de rest van de ganache op de stronk. Versier met kokosnootschilfers, citroenschil en sterretjes die je uit het met de deegrol uitgerolde rodesuikerdeeg snijdt. Zet in de koelkast tot je de stronk opdient.