Crumble met ananas en speculaas

6
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Snij de ananas in blokjes en bak ze met de honing in een grote antikleefpan gedurende 5 min. op matig vuur.
  • 3 Verbrokkel de speculaas tot kruimels en doe ze in een grote kom. Voeg de bloem toe, de suiker en de in kleine stukjes gesneden boter. Vermeng met de vingertoppen tot een brokkelig geheel.
  • 4 Verdeel de ananas over kleine ovenschaaltjes of soufflékommetjes, bedek met de crumble en laat 20 min. in de warme oven bakken.
  • 5 Serveer warm met een bol vanille-ijs of lauw met vanillesaus.

Crumble met ananas en speculaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cranberry crumble
Bekijk recept
Appel-custard crumble met kiprollade en pestoveldertjes
70 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept