Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen

8
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de oven voorverwarmen op 160°C.
  • 2 Strooi de havervlokken over een ovenplaat bedekt met bakpapier en laat ze goudbruin worden. Draai de havervlokken af en toe. Haal uit de oven en giet onmiddellijk de whisky over de vlokken. Meng goed en laat afkoelen op de ovenplaat.
  • 3 Klop de slagroom en doe er op het einde voorzichtig mengend de honing bij.
  • 4 Doe afwisselend een laag havervlokken, frambozen en slagroom in coupes of glazen. Werk af met enkele frambozen. Zet koel tot het dessert opgediend wordt.

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Valentijnrecept Cranachan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Cranachan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Halloweenrecept Cranachan
Langer dan 2 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Cranachan - Schots Frambozentoetje
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept