Chocolademousse met speculaascrumble en havervlokken

12
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de room op en laat er de chocolade in smelten.
  • 2 Klop de resterende room samen met de suiker op tot yoghurtdikte.
  • 3 Klop het eiwit op tot stevig schuim.
  • 4 Meng de chocolade met de opgeklopte room en schep er het opgeklopte eiwit en eigeel voorzichtig onder. Verkruimel de speculoos en meng de helft ervan rustig onder de mousse. Giet de mousse in een grote kom. Laat enkele uren opstijven in de ijskast.
  • 5 Strooi er de rest van de speculoos en de havervlokken over alvorens op te dienen.

Chocolademousse met speculaascrumble en havervlokken is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Cranachan - Slagroom met havervlokken en frambozen
Nagerecht
Bekijk recept
Compote van knapperige rabarber met yoghurt
Nagerecht
Bekijk recept
Limoenkusjes
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept