Cheesecake met appel-kaneelconfituur

8
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de gebroken speculoos, de grof gehakte paranoten, de ontpitte dadels en de veenbessen in een mengkom. Mix tot je een homogene mengeling verkrijgt.
  • 2 Giet de mengeling in een ronde springvorm en verdeel alles over de bodem door met de achterkant van een lepel te drukken. Zet de vorm in de koelkast.
  • 3 Mix 2/3 van de confituur tot hij een gladde consistentie heeft. Voeg er de kaas bij en de rest van de confituur alvorens zorgvuldig te mengen.
  • 4 Verwarm de room en doe er het agaragar-poeder bij. Laat nog 2 min. koken terwijl je krachtig roert. Giet bij de kaas en meng zorgvuldig. Giet alles in de springvorm. Maak de bovenkant glad en laat zeker 5 uur stollen in de koelkast voor je de cheesecake opdient.

Cheesecake met appel-kaneelconfituur is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept