Zalmtartaar met eendenlever

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de olie, het limoensap en de dille tot een gladde emulsie. Voeg zout en peper naar eigen smaak toe.
  • 2 Hak een snede verse zalm per persoon met een scherp mes in kleine stukjes. Voeg de gehakte sjalotten en de vinaigrette toe en meng zorgvuldig.
  • 3 Verdeel de bereiding in vier gelijke porties. Doe elke portie in een schaaltje en druk de bereiding lichtjes aan. Ontvorm onmiddellijk op een vooraf gekoeld bord.
  • 4 Wikkel een reepje gerookte zalm rond elke portie zodat deze goed samengehouden wordt.
  • 5 Schik de blokjes eendenlever rond de zalm.
  • 6 Versier met de zalmeieren en de plukjes dille.
  • 7 Dien goed fris op met dunne sneetjes geroosterd brood.

Zalmtartaar met eendenlever is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Bord met ganzenlever
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade folle
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Lekkernij uit de landes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Zalmtartaar met rucolaolie
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van twee soorten zalm
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Warmgerookte zalmtartaar met kappertjesvinaigrette en veldsla
20 min Voorgerecht
Bekijk recept