Houmous, surimi en verse vijgen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Besprenkel het toastbrood met de marinade van de World Peppers en bak ze krokant in de oven op 160 graden.
  • 2 Bestrijk het brood met de houmous.
  • 3 Meng de World Peppers met de surimi en beleg de toast hiermee.
  • 4 Verdeel de julienneham over de toast.
  • 5 Snij de vijgen in 4 en plaats ze bovenop de toast.
  • 6 Voeg er wat basilicum aan toe.
  • 7 Kruid af met peper.

Houmous, surimi en verse vijgen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met gegrilde groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wrap met hummus en rosbief
25 min Bijgerecht
Bekijk recept