Hanenkammen in papillot

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 -180°C.
  • 2 Snij 4 rechthoeken bakpapier en vouw ze in twee voor een vierkant.
  • 3 Borstel de hanenkammen af (laat ze niet in water weken), snij de grootste in stukken en verdeel ze in het midden over de stukken papier. Giet op elk hoopje hanenkammen: 1 eetlepel olie, 2 eetlepels wijn, 1 eetlepel kruiden, zout en peper. Doe er 1 eetlepel dikke room bij en sluit de papillotten.
  • 4 Zet 15 min. in de oven.
  • 5 Dien warm op, met dikke geroosterde sneden traditiebrood. Geef er eventueel een kleine salade bij.

Hanenkammen in papillot is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ardeense forel in papillot op de barbecue met kruiden en gerookte aardappelsalade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot van dorade op Thaise wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Staartvis in papillot
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalm in papillot à la caprese
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoentaart met hanenkammen en eekhoorntjesbrood
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pladijsfilets met hanenkammen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Velouté van cantharellen en aardpeer met salie
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Velouté van cantharellen en aardpeer
40 min Voorgerecht
Bekijk recept