Zoek
Red salad
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
350 g gebakken varkensfilet
1 koffielepel gehakte bieslook
350 g gemarineerde rode kool (uit blik)
8 gepelde pecannoten
4 eetlepels notenolie
16 blaadjes Treviso
2 eetlepels wijnazijn
Bereiding
1
Snij de varkensfilet in fijne plakjes.
2
Klop de ingrediënten voor de vinaigrette op. Laat de rode kool uitlekken.
3
Leg de kool in het midden van het bord en schik de sneetjes vlees er in waaiervorm rond. Overgiet het geheel met de vinaigrette en werk af met de pecannoten.
Red salad is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Thai beef salad
20 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Maaltijdsalade met gerookte kip
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesar salad
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met mosterd-sinaasappeldressing
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vega-quesadilla
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gefrituurde gamba's met aardappelchips
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min
Snack
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept