Zoek
Roemeense gehaktballetjes (Parjoale)
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
4
sterren op basis van
1
stem(men)
Ingrediënten
1 ei Omega 3
2 teentjes knoflook
5 eetlepels olijfolie
50 g paneermeel
peper, zout
4 eetlepels platte peterselie, fijngehakt
400 g rundergehakt
2 sneetjes oud brood, in melk geweekt
0,5 ui, geraspt
Bereiding
1
Verwarm in een bakpan 1 eetlepel olie. Laat de ui en het knoflook 2 minuten slinken. Laat iets afkoelen.
2
Meng in een kom de ui en het knoflook met het gehakt, het brood, de peterselie, zout en peper. Kneed alles goed door elkaar.
3
Maak balletjes van ongeveer 2 eetlepels gehakt per balletje. Rol de balletjes door het paneermeel.
4
Verwarm in een bakpan de rest van de olie. Bak de balletjes op middelhoog vuur in 3 à 4 minuten gaar.
Roemeense gehaktballetjes (Parjoale) is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
mititei (roemeense worstjes)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roemeense Kippensoep
20-30 min -
Bekijk recept
Roemeense Tagliatelleschotel
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Roemeense Bonenschotel
Langer dan 1 uur -
Bijgerecht
Bekijk recept