Zoek
Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 basilicumblaadjes
citroenschil
1 eiwit, tot schuim geklopt
4 eetlepels gegrilde paprika's, gebruiksklaar
1 teentje look, geperst
schil van 1 citroen
250 g verse geitenkaas
zout, peper
Bereiding
1
Meng in een kom de geitenkaas met het zout, de peper, de look en de citroenschil.
2
Doe er ½ van het eiwit bij en meng voorzichtig met een spatel. Meng vervolgens de rest van het eiwit.
3
Verdeel het schuimige mengsel in 4 verrines. Zet 1 uur in de koelkast.
4
Snij de paprikareepjes in blokjes.
5
Versier de verrines met de blokjes paprika, citroenschil en basilicumblaadjes.
Mousse met geitenkaas en tartaar van gegrilde paprika’s is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gepofte paprika’s en charmilla
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met ratatouille en geitenkaas
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnbroodjes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde paprika met fetasalade
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kersen-ricottamousse
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Polonaise-gebakjes
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Stroopwafel-scheptaart
2 uur-
Bekijk recept