Maroillestaart

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6-7 (200°C).
  • 2 Klop het volledige ei met de eidooier en de room tot een gladde en smeuïge massa.
  • 3 Leg het kruimeldeeg (puur boter, niet gesuikerd) in een beboterde taartvorm en laat het niet boven de rand uitkomen.
  • 4 Krab lichtjes de korst van de maroilles en snij de kaas vervolgens in dunne reepjes.
  • 5 Verdeel over de deegbodem en overgiet vervolgens met het eimengsel.
  • 6 Bestrooi met kleine stukjes boter. Voeg zout en rijkelijk peper toe en bestrooi met muskaatnoot.
  • 7 Plaats gedurende 35 minuten in de hete oven: de bovenkant moet goudkleurig zijn en kleine belletjes vormen. Dien onmiddellijk op.

Maroillestaart is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker