Mini-bruschetta met gedroogde tomaten

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de olijfolie en het geperste teentje look.
  • 2 Snij 12 sneden ciabattabrood van 1 cm dik en smeer ze in met lookolie. Bak ze aan elke zijde 4 minuten goudbruin in een hete oven, stand 6-7 (200°C), op een vooraf ingeoliede bakplaat. Laat afkoelen.
  • 3 Laat de gedroogde tomaten uitlekken en hak ze fijn. Hak ook de basilicumblaadjes fijn.
  • 4 Meng de ricotta, het basilicum en de gedroogde tomaten.
  • 5 Doe er zout en peper bij. Verdeel de bereiding over de ciabattasneden.
  • 6 Bak de sneden pancetta 3 minuten goudbruin in een bakpan: ze moeten knapperig zijn. Hak ze fijn en garneer er de bruschetta mee. Dien koel op.

Mini-bruschetta met gedroogde tomaten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept