'Mille feuilles' van zalm met mierikswortel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sneetjes zalm in twee, in de vorm van vierkanten. Hak het afval fijn.
  • 2 Spoel de plukjes dille, zwier ze droog en snij ze fijn.
  • 3 Doe ze met de room, de gehakte zalmresten en 2 koffielepels mierikswortel in een slakom.
  • 4 Meng alles zorgvuldig en doe er zo nodig mierikswortel bij.
  • 5 Snij de citroenen in heel fijne schijfjes.
  • 6 Leg een zalmvierkant in elk ijsgekoeld bord en smeer er mierikswortelcrème op. Herhaal deze stap tot de ingrediënten op zijn en eindig met een zalmvierkant.
  • 7 Versier de "milles feuilles" met zalmeitjes, takjes dille en fijne schijfjes citroen. Bewaar op een koele plaats tot het opdienen.

'Mille feuilles' van zalm met mierikswortel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde garnalen met hun sausje
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zalmmousse
40 min Bijgerecht
Bekijk recept

Mille feuille met chocolade en braambessen
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Mille Fanti
0-10 min -
Bekijk recept
Mille-feuille van knorhaanfilets met een caviaar v
0 min
Bekijk recept
Een mille-feulles van ham en groenten gegratineerd
0 min
Bekijk recept