Zoek
Mediterrane Paasciabatta
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 dl balsamicoazijn Delhaize
1 ciabatta
1 schaaltje courgette Mediterraneo
1 eetlepel fijne kristalsuiker
2 eetlepels Funghi à la Tartufo Medline
100 g gekookte ham feuilletine AOSTE
Italiaanse kruiden Ducros
1 potje Madame Loik kaas natuur
olijfolie
verse salie
4 verse vijgen
Bereiding
1
Snij de ciabatta in vier lange stukken en besprenkel met olijfolie.
2
Rooster het brood in een pan of in de oven.
3
Verwarm de courgettes.
4
Snij de verse vijgen in
4
5
Kook de balsamicoazijn met suiker tot een lichte siroop.
6
Besmeer de broodjes met de Madame Loïk en beleg met courgettes, champignons, verse vijgen en ham.
7
Besprenkel het geheel met de balsamicosiroop.
8
Breng op smaak met Italiaanse kruiden.
9
Serveer met een paar blaadjes salie.
Mediterrane Paasciabatta is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept