Mediterrane Cake

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kom voorzichtig 100 g geraspte mozzarella met 100 g ontpitte zwarte olijven en 100 g fijngehakte ansjovis in olie, gevolgd door 150 g bloem en 100 g geraspte emmentaler.
  • 2 Klop 3 eieren op met 12 cl melk, 10 cl olijfolie en 50 g verse gember (geschild en geraspt).
  • 3 Zeef er dan 150 g bloem en 1 zakje bakpoeder onder en voeg toe aan het eerste mengsel.
  • 4 Giet het deeg in een ingevette en met bloem bestrooide cakevorm.
  • 5 Laat 35 min. bakken in een hete oven op stand 6 (180°C) tot de cake mooi gerezen en goudgeel is.
  • 6 Dien lauw op in dikke plakken, vergezeld van groenten in olie, geitenkaas, sla met een vinaigrette en een tomatentartaar.

Mediterrane Cake is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane vissoep
20 min-
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane pastaschotel met Chaumes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept