Zoek
Ceviche van roodbaars met avocadoblokjes
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
2
sterren op basis van
1
stem(men)
Ingrediënten
20 cl citroensap
3 fijngehakte jonge uitjes
2 teentjes fijngehakte knoflook
1 bosje fijngehakte verse koriander
4 grote bladeren icebergsla
2 in fijne ringen gensneden uien
20 cl limoensap
limoensap van een halve limoen
1 eetlepel olijfolie
2 ontpitte avocado’s, gepeld en in blokjes gesneden
600 g roodbaarsfilet, in blokjes gesneden
4 volledige pili-pilipepertjes, fijngehakt
zout en peper
Bereiding
1
Meng in een kom 2 x 20 cl limoen- en citroensap, pili-pilipepers, knoflook, zout en peper.
2
Bedek de bodem van een rechthoekige schaal met de visblokjes.
3
Leg de uiringetjes op de vis.
4
Overgiet met marinade.
5
Wissel de lagen af tot de ingrediënten opgebruikt zijn.
6
Overgiet elke laag met marinade. De filets moeten ondergedompeld zijn in de marinade.
7
Pers zo nodig wat extra citroenen en limoenen.
8
Dek de schaal af met plasticfolie en zet minimaal 2 u. in de koelkast.
9
Laat de vis uitlekken. 1
0
Verwijder de pepertjes en de uien, die zullen niet worden opgegeten. 1
1
Neem een slakom en meng de avocadoblokjes met het sap van 1/2 limoen. 1
2
Voeg de jonge uitjes, koriander, zout en peper toe. 1
3
Verdeel de visblokjes over de grote slabladeren. 1
4
Versier met de avocadoblokjes.
Ceviche van roodbaars met avocadoblokjes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Green energy
10 min
Bekijk recept
Groene maaltijdsalade
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-avocadosalade
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gazpacho van wortelen en ananas
15 min
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept