Zoek
Ceviche
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bosje verse koriander
400 g hele verse witte vis (bijvoorbeeld kabeljauw)
olijfolie
2 onbehandelde limoenen
zout en peper
Bereiding
1
Spoel de vis en maak hem indien nodig schoon (verwijder het vel en eventuele graten).
2
Snij in kleine blokjes van ongeveer 5 millimeter zijde.
3
Verwijder de helft van een limoenschil.
4
Laat de schillen koken.
5
Doe in een kom en voeg 4 cl olijfolie toe.
6
Mix en breng op smaak met peper en zout.
7
Was de koriander en rits de blaadjes van de takjes. Hak grof.
8
Meng de vis met de koriander.
9
Giet er het limoensap bij. 1
0
Kruid met peper en zout. 1
1
Meng voorzichtig. 1
2
Zet minimaal één uur in de koelkast vóór het opdienen. 1
3
Gebruik een uitsteekvormpje voor het dresseren van het bord. 1
4
Versier met limoen en koriander. 1
5
Werk rondom af met een scheutje citroenolie. Dien op met een slaatje.
Ceviche is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Kokos-ceviche van witvis
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
In limoensap gegaarde vis
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche met sint-jakobsschelpen
2uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Ceviche gegaarde kabeljauw met zoetzure ui en marjoraan
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
In limoensap gegaarde vis
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept