Zoek
Christer’s Panko gefrituurde ‘Pesto Genovese’ olijven
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 ‘Basil Tomatoes’ Medline
bloem
2 eieren
panko (Japans broodkruim)
1 pakje ‘Pesto Genovese’ olijven (Medline)
100 g zachte geitenkaas
zwarte peper
Bereiding
1
Meng de geitenkaas met de fijngehakte ‘Basil Tomatoes’ en kruid ze met zwarte peper.
2
Vul de ‘Pesto Genovese’ olijven met het geitenkaasmengsel.
3
Paneer de olijven eerst in bloem, dan in de losgeklopte eieren en tenslotte in het broodkruim (u kan ook gewoon fijngemalen broodkruim gebruiken).
4
Frituur de olijven op 180°C, tot ze krokant zijn.
5
Laat ze uitlekken op een stukje keukenrol en serveer.
Christer’s Panko gefrituurde ‘Pesto Genovese’ olijven is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Hummus garni
5 min
Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min
Snack
Bekijk recept
Christers oesters
35 min
Bekijk recept