Zoek
Christer’s Ceviche van ‘World Peppers’ met tijgergarnalen
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 avocado
250 g grijze garnalen
2 teentjes knoflook
0,5 komkommer
0,5 dl limoensap
1 dl marinade van de ‘World Peppers’ (Medline)
2 eetlepels sinaasappelsap
150 g tijgergarnalen
1 eetlepel vers gehakte koriander
0,5 pakje ‘World Peppers’ (Medline), fijngehakt
zout en peper
Bereiding
1
Marineer de rauwe, in kleine blokjes gesneden tijgergarnalen in het limoensap en de geperste look gedurende 1 uur.
2
Hak de garnalen fijn.
3
Schil en ontpit de komkommer en snijd in kleine blokjes.
4
Schil en ontpit de avocado en snijd in 8 stukken, in de lengte.
5
Meng de tijgergarnalen met de rest van de ingrediënten en kruid met peper en zout.
6
Laat nog een uurtje staan alvorens op te dienen.
7
Verdeel over vier glazen en garneer met de avocado.
Christer’s Ceviche van ‘World Peppers’ met tijgergarnalen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min
Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Christers oesters
35 min
Bekijk recept