Christer’s Ceviche van ‘World Peppers’ met tijgergarnalen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de rauwe, in kleine blokjes gesneden tijgergarnalen in het limoensap en de geperste look gedurende 1 uur.
  • 2 Hak de garnalen fijn.
  • 3 Schil en ontpit de komkommer en snijd in kleine blokjes.
  • 4 Schil en ontpit de avocado en snijd in 8 stukken, in de lengte.
  • 5 Meng de tijgergarnalen met de rest van de ingrediënten en kruid met peper en zout.
  • 6 Laat nog een uurtje staan alvorens op te dienen.
  • 7 Verdeel over vier glazen en garneer met de avocado.

Christer’s Ceviche van ‘World Peppers’ met tijgergarnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kaas-garnalensaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Christers oesters
35 min
Bekijk recept