Zoek
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pakje ‘Artichokes Romana’ (Medline)
150 g Danish Blue
olijfolie
400 g struisvogelfilet
1 eetlepel suiker
1 dl veenbessen (cranberries)
3 eetlepels wodka
2 snuifjes zeezout
2 snuifjes zwarte peper
Bereiding
1
Snijd het bevroren struisvogelvlees flinterdun.
2
Verdeel de plakjes struisvogel over vier borden en bestrijk ze met olijfolie.
3
Meng de veenbessen (of bosbessen) met de suiker tot de suiker is opgelost, en meng dan met de wodka.
4
Kruid het vlees met zwarte peper en zout.
5
Verdeel de kaas en de ‘Artichokes Romana’ over het vlees.
6
Serveer de Lingon wodka apart en bestrooi met wat bieslook.
Christer’s Struisvogelcarpaccio met ‘Artichokes Romana’ is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Ciabatta salami-kaas-tapenade
5 min
Bekijk recept
Pizzahapjes
30 min
Snack
Bekijk recept
Parelcouscous met salami en venkel
15 min
Bekijk recept
Italiaanse sesamstengels
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Christers oesters
35 min
Bekijk recept