2 Smeer de sneden brood lichtjes in met de olijfolie met look, snij ze in dobbelstenen en bak ze goudbruin in een pan met antikleefbodem.
3 Leg de sneden prosciutto op de met bakpapier beklede ovenplaat en laat ze in de oven bakken tot wanneer ze krokant zijn.
4 Doe ondertussen het citroensap in een bokaal, kruid met peper en zout, voeg de mosterd toe, 10 cl olijfolie, een met een vork geplette hardgekookte eierdooier, enkele druppels worcestershire saus en de geraspte parmezaan.
5 Sluit de bokaal en schud goed.
6 Verdeel de in reepjes gesneden sla over 4 borden.
7 Voeg de 2 resterende, in kwartjes gesneden hardgekookte eieren toe.
8 Verhit 1 eetlepel olijfolie in een pan en bak er de scampi's snel goudbruin in. Kruid met peper.
9 Verdeel de broodkorstjes, de scampi's en de ham over de borden. 1
0 Bestrooi met parmezaanschilfers en serveer onmiddellijk. Geef er de vinaigrette apart bij.
Caesarsalade met scampi’s is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi