Canapés « black and white »

8
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prik de pensen enkele keren in en bak ze op een heel zacht vuur in een braadpan met 1 eetlepel olie, draai ze af en toe om.
  • 2 Giet ondertussen de azijn en de honing in een bokaal.
  • 3 Meng goed, voeg dan peper en zout toe, de mosterd en 7 eetlepels olie.
  • 4 Sluit de bokaal en schud goed. Zet opzij.
  • 5 Schil de appels en snij ze in blokjes.
  • 6 Bak ze op een vrij hoog vuur in een braadpan met de boter.
  • 7 Bestrooi met suiker en laat licht karamelliseren.
  • 8 Rooster de sneetjes kramiek (in de oven of broodrooster) en laat ze op een grill afkoelen.
  • 9 Snij de pensen in schijfjes. 1
  • 0 Beleg het brood met de appelblokjes en leg op de borden. 1
  • 1 Schik er de schijfjes witte en zwarte pens (3 + 3) op, leg er een walnoot bovenop en werk af met wat sla rondom. 1
  • 2 Serveer meteen en dien de vinaigrette apart op.

Canapés « black and white » is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaburger met sesammayonaise en komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egg white omelet met forel
15 min
Bekijk recept
Broodje linzenburger met harissa
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
White cocktail
10 min
Bekijk recept

Canapés met parmaham
20 min
Bekijk recept
Canapés van carpaccio met truffels
20 min
Bekijk recept
Sweetheart canapés met ganzenlever
Snack
Bekijk recept
Canapés van gerookte eendenfilet met perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept