Zoek
Carpacciopasteitjes
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
50 g boter
1 koffielepel citroensap
1 eetlepel gehakte peterselie
8 kwarteleitjes
4 Parijse champignons
125 g rundercarpaccio
8 schijfjes stokbroden
zout en peper
Bereiding
1
Maak de champignons schoon, spoel ze af, droog ze en snij ze in heel fijne reepjes.
2
Meng de helft van de boter met het citroensap, zout en peper.
3
Bak de kwarteleieren zoals spiegeleieren in een kleine bakpan gedurende 2 minuten in de rest van de hete boter.
4
Smeer de sneetjes boter in met de citroenboter.
5
Schik een fijn reepje carpaccio op elk sneetje, leg daarop een kwartelei en garneer met schijfjes champignon.
6
Dien onmiddellijk op.
Carpacciopasteitjes is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker