Zoek
Cake met spek, uien en kaas
4
35 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 dikke uien
4 eieren
125 g gemalen emmentaler
200 g gerookte spekreepjes
125 g halfvette verse kazen
1 eetlepel olijfolie
peper
200 g zelfrijzend bakmeel
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Bak de spekreepjes en fijngesneden uien op een middelhoog vuur in een grote braadpan met de olie.
3
Klop ondertussen de bloem met de eieren met de garde, voeg de verse en de gemalen kaas toe.
4
Bekleed een kleine cakevorm met bakpapier.
5
Doe de spekreepjes en de uien bij het beslag, kruid bij met peper en giet in de vorm.
6
Bak 40 min. in de oven.
7
Wacht 5 min., neem uit de vorm en laat afkoelen op een rooster.
8
Dien op als voorgerecht met een slaatje of in blokjes gesneden bij het aperitief.
Cake met spek, uien en kaas is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min
Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept