Zoek
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
5 eetlepels balsamicoazijn
400 g dikke Parijse champignons
120 g gerookte eendenborstfilet in sneetjes
100 g jonge spinazieblaadjes
1 koffielepel mosterd
10 eetlepels olijfolie
80 g parmezaanschilfers
peper en zout
4 eetlepels pijnboompitten
Bereiding
1
Rooster de pijnboompitten in een antikleefpan zonder vetstof.
2
Giet de azijn in een kleine bokaal, kruid met peper en zout, voeg de mosterd en de olijfolie toe.
3
Sluit de bokaal en schud goed.
4
Breng op smaak.
5
Hak de spinazie grof en verdeel over de borden.
6
Snij de schoongemaakte champignons in heel fijne plakjes en schik ze in het rond op de spinazie.
7
Leg er de sneetjes eendenborst op en bestrooi met parmezaanschilfers.
8
Voeg de pijnboompitten toe en bedruip met wat vinaigrette.
9
Dien meteen op en serveer de resterende vinaigrette apart. 1
0
Geef er meergranenstokbrood bij.
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Gembereend met shii-take
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Eendenborst met peren, balsamicoazijn en groene peper
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met balsamicodressing
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept