Carpaccio van lamsbout

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de lamsbout in een mengsel van knoflook, rozemarijn, peper, zout en olijfolie.
  • 2 Laat gedurende 30 minuten intrekken.
  • 3 Bak de gekruide lamsbout aan in een beetje olie tot het vlees een bruin korstje aanmaakt en laat het vlees verder garen in de voorverwarmde oven op 180 graden gedurende 30 minuten.
  • 4 Op die manier zal het vlees mooi rosé zijn wanneer het uit de oven komt.
  • 5 Laat het vlees 20 minuten rusten onder aluminiumfolie.
  • 6 Snijd in fijne plakjes.
  • 7 Bak intussen de paprika in de nog warme oven.
  • 8 Laat afkoelen, verwijder de paprikaschil en snijd het vruchtvlees in gelijke stukken.
  • 9 Roer een vinaigrette van olie, balsamicoazijn, peper en zout. 1
  • 0 Verdeel het vlees en de paprika over de borden en werk af met de vinaigrette en wat rucola.

Carpaccio van lamsbout is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsbout met look en rozemarijn
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept