Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de pompelmoezen tot op het vruchtvlees en maak de partjes los.
  • 2 Vang het sap op. Zet opzij.
  • 3 Wissel de partjes pompelmoes en de sneden eendenborst af op de borden.
  • 4 Meng de selder, de jonge uitjes en de rode ui.
  • 5 Leg in het midden van elke carpaccio een hoopje rauwkost.
  • 6 Vinaigrette: meng in een kom de vloeibare honing, de soja, het pompelmoessap, het limoensap, zout en peper. Giet de koolzaadolie erbij. Meng goed dooreen.
  • 7 Giet enkele lepels vinaigrette over de rauwkost.
  • 8 Dien de rest op als saus.

Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Schol met pompelmoesboter
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garden of Eden
Bekijk recept
Krabsalade met roze pompelmoes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio met balsamicodressing
15 min Voorgerecht
Bekijk recept