Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardperen en leg ze in een kom water met citroensap.
  • 2 Snij 3 aardperen in fijne, regelmatige schijfjes en stoom ze 5 min.
  • 3 Schrik ze in koud water en dep ze droog.
  • 4 Snij de overige aardperen tot een fijne julienne.
  • 5 Breng op smaak met hazelnootolie, fleur de sel en peper.
  • 6 Snij fijne carpaccio van de sint-jakobsvruchten.
  • 7 Leg afwisselend schijfjes sint-jakobsvrucht, aardpeer en truffel op een bord.
  • 8 Breng op smaak.

Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Truffelgnocchi met haricots verts, ei en fricandeau
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met truffel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini-croques met truffel en mozzarella
Snack
Bekijk recept
Truffel-champignonmacarons
15 min Snack
Bekijk recept

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept