1 Breng lichtgezouten water in een kookpot aan de kook. Doe er de wortelschijfjes in en laat 10 min. doorkoken.
2 Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
3 Laat de gare wortelschijfjes uitlekken en mix ze met de yoghurt en de eieren, kruid naar smaak met peper en zout.
4 Leg een schijfje bakpapier op de bodem van 4 soufflékommetjes en smeer de randen in met boter. Verdeel de wortelmousse over de kommetjes en bak 20 min. in de oven.
5 Schil ondertussen de 8 worteltjes en kook ze gaar in 10 min. Snij 16 ogen uit de schil van de komkommer en 16 tanden uit het witte vruchtvlees. Snij een stukje van de wortelen.
6 Laat de mousses 5 min. rusten, haal uit de kommetjes en versier met de stukjes groenten. Werk af met de bieslooksprietjes en dien op.
7 Deze lekkere konijntjes kunnen opgediend worden als voorgerecht met een slaatje of als bijgerecht.