1 Bestrijk de garnalen met de marinade. Gebruik daarvoor een patisserieborsteltje. Laat de garnalen 3 uur marineren in de koelkast.
2 Gazpacho: pureer de mango en de rode ui in een keukenrobot. Kruid met peper en zout. Doe er het limoensap bij. Schep het mengsel over in een kom. Zet in de koelkast.
3 Ratatouille: verwarm de olijfolie in een braadpan en bak daarin de blokjes paprika en rode ui. Kruid met peper en zout. Houd ze apart.
4 Verwarm de grill. Haal de garnalen uit de marinade en dep ze droog. Houd de marinade apart. Bestrijk de garnalen met olijfolie. Gril ze 3 minuten aan elke kant. Ze moeten rozig zijn en ondoorschijnend. Bestrijk ze vervolgens met wat marinade. Bak ze verder 1 minuut aan elke kant. Kruid met peper en zout.
5 Verdeel de gazpacho over diepe borden. Leg een keukenring in het midden van het bord. Vul aan met ratatouille en druk het mengsel goed aan. Leg er 3 garnalen bovenop. Versier met fijngesnipperde munt.
Tijgergarnalen met mangogazpacho is een recept van Delhaize