Zoek
Temaki van zalm met komkommer en avocado
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
0,5 avocado, geschild en ontpit
0,5 koffielepel gember, geraspt
0,5 koffielepel geroosterde sesamzaadjes
0,25 komkommer, zonder zaadjes
sap van 1 citroen
3 eetlepels soja
100 g zalm in carpaccio
Bereiding
1
Snij de komkommer in fijne staafjes. Zet opzij.
2
Snij de avocado in fijne staafjes. Besprenkel ze met citroensap, zodat ze niet bruin verkleuren. Zet opzij.
3
Snij de sneetjes carpaccio in driehoekjes (ongeveer 5 cm).
4
Schik op elk driehoekje enkele staafjes komkommer en avocado. Vouw dicht in de vorm van een kegel.
5
De saus : meng in een kom de soja met de gember. Bestrooi met sesamzaadjes.
6
Verdeel de temaki’s over de borden, samen met de saus.
Temaki van zalm met komkommer en avocado is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Spannende vissushi
45 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Temaki sushi
1u5 min
Snack
Bekijk recept
Temaki sushi (handgerolde sushi)
1u30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Temaki sushi vers fruit
60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept