1 Meng de gegrilde paprika’s met balsamicoazijn. Kruid met peper en zout.
2 Roer de geitenkaas en de verkruimelde feta door elkaar tot een gladde massa. Breng op smaak met zout, peper en tijm.
3 Week de gelatineblaadjes in water. Verwarm de room (zonder te laten koken). Los de gelatine op in de room. Voeg toe aan de geitenkaasmengeling en la filtrant.
4 Vet een terrinevorm in met olie en bekleed met plastic folie, waarbij het folie ruimschoots over de randen hangt.
5 Giet de helft van het mengsel in de terrine. Zet de terrine een tiental minuten in de koelkast. Verdeel de gegrilde paprika’s over de geitenkaas en laat 1 cm aan elke kant vrij.
6 Schep de andere helft over de paprika’s. Vouw de folie naar binnen. Zet in de koelkast en laat minstens 2 uur rusten. Haal uit de vorm. Snij in plakjes van 1 cm dik ongeveer.
Terrine van geitenkaas met gegrilde paprika's is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree