Terrine van drie kazen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verdeel de boter in 3 gelijke porties en laat deze zacht worden.
  • 2 Bak de droge vruchten lichtjes in een pan met antikleeflaag. Schud ze op een vel huishoudpapier, bedek met een tweede vel en stamp ze grof.
  • 3 Snij elk stuk kaas in stukjes en mix telkens met een derde van de boter. Bekleed een cakevorm (29 x 10,5 x 7 cm) met vershoudfolie en laat deze over de rand hangen.
  • 4 Giet het briemengsel op de bodem en duw goed aan. Bestrooi met de helft van de gedroogde vruchten. Bedek achtereenvolgens met het fourmemengsel en een tweede laag vruchten.
  • 5 Eindig met het vacherinmengsel. Plooi de vershoudfolie erover dicht en druk alles goed aan. Laat minstens 12 u. koelen in de koelkast. Ontvorm en snij in plakken.

Terrine van drie kazen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Gevulde duif met peperkoekcrumble en foie-grassaus met aardappelpuree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Regenboogterrine
1u20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ratatouilleterrine
45 min Bijgerecht
Bekijk recept