Tandoori meloengazpacho en toast met maatjes

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de meloen in twee en verwijder de pitjes met een lepel. Verwijder vervolgens het vruchtvlees en leg in een kom. Voeg de tomatenpuree en de tandoori kruiden toe.
  • 2 Mix tot een gladde soep (je kunt eventueel een beetje water toevoegen). Breng op smaak met zout. Zet in de koelkast en laat minimaal één uur rusten om een erg koel mengsel te krijgen.
  • 3 Pel de ui en hak fijn. Zet in de koelkast. Verwijder net voor het opdienen de korsten van het brood. Snij het broodkruim vervolgens in vier rechthoeken en toast.
  • 4 Verwijder de staart van het maatje en snij in vier stukken. Leg een stukje op elk sneetje brood en bestrooi met de fijngehakte ui. Kruid met peper.
  • 5 Zet op elk bord een glaasje ijskoude gazpacho en leg er een toast met een maatje naast.

Tandoori meloengazpacho en toast met maatjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tortilla wraps met Noorse maatjes
Lunchgerecht
Bekijk recept
Slaatje van maatjes met groene appel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip tandoori
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in Indiase roerbaksaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept