1 Leg in een beboterde taartvorm met hoge rand een schijf deeg.
2 Maak de rode peper schoon en hak hem fijn. Schil de aardappelen en snij ze in heel fijne schijfjes. Meng het gehakt, de gehakte peper, de komijn, zout en peper.
3 Snijd het stuk Chinese kool fijn. Blancheer 3 minuten in gezouten kokend water en laat uitlekken. Verdeel de aardappelen, de Chinese kool en het gehakt in opeenvolgende lagen over de taartbodem.
4 Klop de eieren, de melk, een mespuntje nootmuskaat, zout en peper. Giet dit alles over de garnituur.
5 Dek alles af met de tweede schijf deeg en druk de randen goed vast. Snij met een mes een lattenwerk op het deksel en maak het vochtig met wat water.
6 Bak 15 minuten in een hete oven, stand 7-8 (230°C) en bak daarna 25 minuten op stand 6 (180°C).
Taart met gehakt en Chinese kool is een recept van Delhaize