Taboulé van quinoa met garnalen

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de quinoa 12 min. koken in het dubbele volume gezouten kokend water waaraan je het bouillonblokje hebt toegevoegd. Laat goed uitlekken en afkoelen.
  • 2 Hak de koriander en de peterselie fijn. Doe de quinoa in een slakom met het sap van 2 citroenen, de olie, de koriander, de peterselie, de ui, zout en peper. Meng voorzichtig en plet zo nodig de klonters. Dek af en laat 4 u. in de koelkast rusten.
  • 3 Voeg de stukjes tomaat, avocado, komkommer, het sap van de laatste citroen en de garnalen toe. Breng op smaak met peper, meng, dek af en laat 1 u. in de koelkast rusten. Dien goed koel op.

Taboulé van quinoa met garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taboulé van de kapitein
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Taboulé met gegrilde kip
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Libanese taboulé
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met verse munt en geparfumeerde taboulé
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept