Tartaar van zeebaars

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de zeebaarsfilets fijn. Kruid de tartaar met peper en zout en besprenkel met wat olijfolie.
  • 2 Snijd de schoongemaakte lente-uitjes en de sprietjes bieslook fijn en meng dit door de tartaar.
  • 3 Schil de rammenas en snijd de ene helft ervan in blokjes.
  • 4 Snijd de venkel in dunne reepjes.
  • 5 Snijd de tomaten in fijne plakjes.
  • 6 Maak een kruidenslaatje op basis van de rammenas, venkel, postelein, koriander en dragon.
  • 7 Schik de plakjes tomaat op de borden. Maak quenelles van de tartaar (of gebruik een kleine dresseerring) en dresseer de tartaar op de tomaten. Schik er de stukjes rammenas, de venkel en het kruidenslaatje rond.

Tartaar van zeebaars is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tartaar van zeebaars met hazelnoten en rucola
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zeebaarsfilet in de oven met citroentijm
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken zeebaars met zoete rode peper
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebaars met mango en zoete aardappelstamppot
45 min-
Bekijk recept

Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van maatjes met komkommer
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept