Taart met zeebarbeel

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bestrijk de visfilets met 2 EL olie en bestrooi met zout en peper. Bewaar in de koelkast.
  • 2 Maak de venkelknollen schoon en snij ze fijn. Bak ze 10 min. in 2 EL olie, met de pastis, tijm, zout en peper
  • 3 Bekleed een taartvorm met de plak kruimeldeeg mét het beschermvel. Prik enkele keren in de bodem, dek af met bakpapier en vervolgens met een dikke laag droge bonen.
  • 4 Laat 20 min. bakken in een warme oven op stand 7 (210° C).
  • 5 Verwijder papier en bonen. Bestrijk de bodem met tapenade. Verdeel er de venkel en vervolgens de visfilets over. Laat nog 10 min. bakken in een warme oven. Versier met bieslook en dien warm op.

Taart met zeebarbeel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelslaatje met sinaasappel en radijs
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tompoes van zeebarbeel met pesto
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeel, saus van ansjovispasta met balsemico
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeebarbeel met saffraanpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept