1 Kleur de aubergineschijfjes in een bakpan met antikleeflaag zonder vetstof. Doe er zout en peper op. Zet opzij.
2 Kleur vervolgens de courgetteschijfjes op dezelfde wijze. Zet opzij.
3 Verhit de olijfolie in een bakpan met dikke bodem. Fruit daarin de ui en de look 2 minuten. Doe er zout en peper op. Voeg indien nodig een beetje water toe. Voeg de stukjes tomaat bij de uien. Laat 4 minuten stoven.
4 Verwarm de grill van de oven voor. Leg op de ovenplaat de aubergineschijfjes. Smeer ze in met de tomaat met ui, dek af met een schijfje courgette. Smeer in met het tomatenmengsel. Dek af met een sneetje mozzarella. Leg er opnieuw een aubergineschijfje op, de tomaatmengeling en een schijfje courgette. Eindig met een sneetje mozzarella.
5 Leg op dezelfde plaat 4 sneden rauwe ham. Gratineer 4 minuten onder de hete ovengrill. Verbrokkel de rauwe ham tot chips.
6 Verdeel de torentjes van aubergines over de borden. Versier met de chips van rauwe ham.
Torentjes van aubergines, courgettes en mozzarella is een recept van Delhaize