Zoek
Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
3
sterren op basis van
2
stem(men)
Ingrediënten
0,5 bloemkool
50 g boter Carlsbourg
1 bundel jonge wortelen
1 bundel witte asperges
2 eetlepels Caesardressing Delhaize
1 Galiameloen
400 g gerookte kippenfilet Delhaize
4 sneden Oudendijk jong Delhaize
zwarte peper premier saveur Ducros
Bereiding
1
Snij de asperges en wortelen in gelijke stukken.
2
Breek de bloemkool in gelijke roosjes.
3
Stoom ze gaar, ongeveer 7 minuten in de steamer.
4
Smelt de kruidenboter.
5
Beleg het bord met schijfjes gerookte kippenfilet en de Oudendijk kaas.
6
Voeg er in schijven gesneden Galiameloen aan toe.
7
Verdeel er de uitgelekte groenten over en giet de kruidenboter over de asperges.
8
Nappeer de bloemkool met Caesardressing
9
Kruid af met peper en zeezout.
Primeursalade met gerookte kipfilet en graskaas is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade met graskaas en jalapeños
15 min
Bekijk recept
3 tosti's met graskaas
20 min
Bekijk recept
Aspergesalade met truffelvinaigrette
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante graskaastosti met biefstukworst
20 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept