Zoek
Ganzenlever met gekonfijte vijgen
4
20 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 eetlepel balsamicoazijn Delhaize
fijn zout
150 g ganzenlever
4 eetlepels gekonfijte vijgen
1 eetlepel notenolie
1 speculaas
1 mespunt szechuanpeper
1 handvol veldsla met dunne reepjes rode biet (in zakje)
Bereiding
1
Schik de veldsla op de borden, overgiet deze met azijn opgeklopt met olie, szechuanpeper en 1 mespunt fijn zout.
2
Verdeel er de koude ganzenlever in krullen over.
3
Bestrooi met speculaaskruimels en voeg er de gekonfijte vijgen aan toe.
Ganzenlever met gekonfijte vijgen is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Vanilletaartjes met gekarameliseerde vijg
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept
Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Crumble van ganzenlever met appels en peperkoek
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Hapjes van peperkoek met ganzenlever, speculaas en pistachenoten
Snack
Bekijk recept
Salade met foie gras en aardbeien, vinaigrette met sjalot
Voorgerecht
Bekijk recept